Lezing Griet Deca

Hoe leven zonder ongezonde stress?

Op 9 mei geeft Griet Deca een boeiende lezing gebaseerd op haar nieuwste boek.

Op 9 mei geeft Griet Deca een boeiende lezing gebaseerd op haar nieuwste boek.

Praktische informatie

  • Donderdag 9 mei van 20u tot 22u
  • Openbare Bib Lichtaart – Schoolstraat 25 – 2460 Lichtaart
  • Tickets in voorverkoop en aan de kassa: 5€
  • Garandeer jezelf een plekje en boek je ticket nu.
  • Inclusief drankje en 5€ korting bij aanschaf van het boek tijdens de lezing (normale prijs 20€ + eventuele verzendingskosten)

Hoe leven zonder ongezonde stress

Griet Deca, auteur van “Van Welvaart naar Werkgeluk”, neemt je mee op ontdekkingstocht door haar dagelijkse activiteiten als stress- en burn-out coach, welzijnstrainer en Chief Happiness. Ze deelt inspirerende ervaringen, verrassende anecdotes en veelzeggende leermomenten op het pad van stresscoaching en welzijnstraining dat ze dagelijks bewandelt. Griet zal haar verhaal ook doorspekken met haar eigen ervaringen en dit op haar gekende, humoristische manier. Verwacht je vooral aan een verrassende avond vol tips & tricks waarin je zelfs een aantal dingen zelf zal kunnen ervaren!

De avond wordt dus amusant én leerrijk met antwoord op heel wat vragen. Benieuwd om te weten wat ongezonde stress precies is? Wanneer wordt het iemand allemaal teveel en kan je in een burn-out terecht komen? Hoe kan je de signalen herkennen, maar vooral: hoe kan je tijdig ingrijpen en voorkomen? Ontdek hoe je je veerkracht tegen negatieve stress kan verhogen door te werken aan je welzijn en je geluk, zowel privé als op het werk. 

Griet is bijzonder blij met deze thuismatch want geboren in Herentals en getogen in Lichtaart, mag die Kempense tongval op 9 mei net iets meer bovenkomen dan op andere dagen. Het kan maar bijdragen tot haar authenticiteit en werkgeluk. Wedden dat ook jij er gelukkig van zal worden?

Wil je er graag bij zijn?

Bestel jouw ticket voor slechts 5€