Griet Deca

Griet Deca is geboren en getogen in de niet zo stille Kempen. Na haar studies Romaanse Taal- en Letterkunde startte haar carrière als zelfstandig bedrijfstrainer in talen en communicatie. Bijna 17 jaar lang heeft Griet haar trainingsopdrachten in talrijke bedrijven gecombineerd met een deeltijdse job als instructeur bij VDAB. Ze begeleidde werkzoekenden naar hun job via taalcoaching, communicatietraining en sollicitatiebegeleiding. In haar leslokaal groeide de schuchterste werkzoekende die z’n zelfvertrouwen kwijt was uit tot een ijzersterke kandidaat die geloofde in eigen kunnen. En Griet was “the happy guide on the side.”

Wat haar enorm intrigeerde, was hoe het behaalde leerresultaat van trainees in het leslokaal vaak niet tot uiting kwam op de werkvloer. Door met haar trainees te praten, stelde Griet snel vast dat stress de grote boosdoener was. Ze wilde meer weten over dit fenomeen dat er blijkbaar in slaagde al haar werk in een vingerknip ongedaan te maken. 

Tijdens haar jeugd werd Griet ook zelf slachtoffer van ongezonde stress en in 2015 besliste ze zich te verdiepen in het stressmechanisme. Ze behaalde het certificaat van Stress- en Burn-out coach, zocht haar weg in diverse bijscholingen en opleidingen in binnen- en buitenland en besloot, samen met haar collega Kim Hilgert een bedrijf op te richten voor welzijnsinterventies. Zo werd Tryangle geboren. Samen met hun team verzorgen Kim en Griet welzijnsinterventies in bedrijven en werken ze aan werkgeluk onder het motto “Try a different angle!”

Try a different angle!

Tryangle bvba staat garant voor consulting rond welzijn en werkgeluk, kwaliteitsvolle training, diepgaande coaching en educatieve fun-teambuilding. Onze gecertifieerde begeleiders kiezen voor een aanpak die werkt! Een aanpak die zich kenmerkt door wetenschappelijke inzichten, fun, degelijkheid, uitdaging, beweging en participatieve learning by doing. Training, coaching en teambuilding met een gezond hoekje af en met een glimlach-garantie.

Week van het werkgeluk

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarbij heeft ons werkgeluk grote invloed op de rest van ons leven. Wij geloven dan ook dat werkgeluk hoog op de agenda van organisaties moet staan. En om dat onder de aandacht te brengen, hebben we de week van 23 tot en met 27 september 2019 uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk, samen met organisaties en professionals uit het vakgebied. Doe je mee?

Griet is een ervaren rot in het vak als het op bedrijfstraining aankomt. 
Ze is een provocatieve en coachende trainer die de achterliggende theorie op een geheel eigen manier weet te verduidelijken. Gebruik makend van een vleugje humor, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen, worden de deelnemers ondergedompeld in de materie van veerkracht, welzijn op het werk en werkgeluk. 

Dat ze weet waarover ze spreekt, mag duidelijk zijn: Griet schreef eind 2018 “Van welvaart naar werkgeluk”. Het boek handelt over de onderstromen in onze maatschappij die onze huidige zoektocht naar welvaart, welzijn en werkgeluk bepalen, en drijfveren van werknemers en waarom zij vandaag zo massaal uitvallen door stress. 

Griet Deca

Opleidingen en certificaties

Ervaring

Heb je een prangende vraag voor mij?