Inspireer je team, organisatie of gemeenschap met een keynote die het publiek op het puntje van z’n stoel zet.

Griet Deca keynote speaker

Haal Griet Deca op je podium als je op zoek bent naar:

  • Een energieke spreker die confronteert en enthousiasmeert;
  • Een authentieke storyteller die een wetenschappelijk verhaal in mensentaal vertelt;
  • Een dynamische public speaker die speelt met humor, veelzeggende stiltes en onvergetelijke oneliners;
  • Een ondernemende Chief Happiness die stoelt op bijna 20 jaar praktijkervaring binnen het bedrijfsleven;
  • Een doorwinterde stress- en burn-outcoach die zich onderdompelde in werkgeluk in binnen- én buitenland, met Denemarken op kop;
  • Een gedreven madame die vindt dat alles bespreekbaar moet kunnen zijn, zolang de timing maar goed zit en de manier waarop;
  • Een waardengedreven mens die vindt dat het haar missie is om andere mensen mee te helpen zoeken naar wat hen gezond(er) maakt én gelukkig(er).

Griet aan het woord

Een overzicht van de gelegenheden waar je Griet aan het werk kan zien:

Gratis Webinar: een evaluatiegesprek voorbereiden

Hoe buig je een evaluatiegesprek van obligaat nummer om in een oprecht win-win gesprek? Kom het ontdekken in dit webinar! We zoomen in op de gedeelde verantwoordelijkheid en geven zowel evaluators als geëvalueerden tips en tricks mee om de best mogelijke evaluatiegesprekken te kunnen voeren. Dit webinar is gratis toegankelijk voor de leden van We Assist You.

Maandag 2 december 2019 – 12h00
Online webinar – ism Bright Plus

Disrupt HR 

Een unieke netwerkgelegenheid met 10 sprekers, die elk in slechts 5 minuten het publiek inspireren met een topic rond human experience in the workplace!

Woensdag 5 december 2019 
Projective Machelen

Gratis Webinar: Werken aan Werkgeluk 

Hoe gelukkig ben jij op het werk? Is het jouw verantwoordelijkheid? Of is het aan de leidinggevende of de werkgever om te zorgen dat werknemers gelukkig zijn in hun job? We geven je inspiratie, inzichten en oefeningen om jouw werkgeluk en dat van je collega’s, teamleden en medewerkers in handen te nemen!

Maandag 16 december 2019 – 19u00

Proeverijen 2020

Op de Proeverijen kan je Griet aan het werk zien met een korte workshop rond ‘mindful werken’. 

Donderdag 23 januari 2020 
Bluepoint Brussels – Bd A. Reyers Ln 80 – 1030 Brussel

Waarover spreekt Griet?

Bye Bye Burn-out

Burn-out. Misschien wel het modewoord van de dag.

Maar wat is een burn-out precies? Hoe kan je een burn-out bij jezelf en bij anderen herkennen? Kan je anderen helpen bij burn-out? En vooral: hoe kan je een burn-out voorkomen of, als je reeds slachtoffer bent, hoe kan je het tij doen keren? Je ontdekt er alles over in deze keynote.

Stress & burn-out

Sterker dankzij stress

Stress omzetten van last naar kracht: leuk in theorie, maar hoe begin je eraan? Dankzij deze keynote ontdek je hoe je jouw potentieel obstakel kan ombuigen in een powertool. Je krijgt inzichten in welke soorten stress er bestaan en het effect dat ze op lichaam en geest hebben. Tot slot zoomen we in op de kracht van stress. Gezonde stress verhoogt je prestatiedrang, maakt je alert en boost je creatieve brein.

Stress & burn-out

Versterk je brein, verbeter je geheugen

Mentale prestaties zijn de sleutel tot succes, maar ook tot de kwaliteit van ons leven. In deze keynote ontdek je hoe jouw geheugen werkt, stel je vast dat multitasking niet werkt en leer je hoe je maximaal kan focussen waardoor jouw werkefficiëntie gevoelig verhoogt. Een aanrader voor iedereen die moeite heeft met timemanagement, prioriteiten stellen en de juiste keuzes maken. 

Stress & burn-out

Mindful werken

Dat mindful leven stress vermindert, is al langer bewezen. Tijdens deze keynote lichten we de principes van mindfulness toe en plaatsen we ze binnen de werkrealiteit van de deelnemers. We leren hoe meer bewust te zijn van wat we doen op dit moment in plaats van te piekeren over gisteren of morgen. We geven concrete tips mee om minder stress toe te laten en meer rust te creëren. We nodigen de deelnemers uit om mindful te bewegen. 

Stress & burn-out

Ban de kikker uit je brein

Ken jij dat ook? Het gevoel van “mist” in je hoofd, precies of je leeft in een “waas” en je bent niet gefocust? De wetenschap spreekt over “brain fog”, flink te vergelijken met een “brain frog” die je hoofd vult met vermoeiend gekwaak en je concentratie lijkt te vernietigen met zijn zenuwachtige sprongetjes. 

Niets doen is geen optie: de mist in je brein leidt op langere termijn tot een afname van concentratie, geheugenproblemen, breinfuncties die uitvallen en zelfs dementie… Hoog tijd dus om de mist te doen opklaren! Maar hoe?? Ontdek het in deze inspirerende keynote!

Stress & burn-out

Conflicthantering: tem de tijger in je taal!

Dagelijks kunnen we in contact komen met uitgesproken en minder uitgesproken conflicten. Omgaan met mensen kan soms lastig zijn, en zelfs nog uitdagender wanneer men de dingen helemaal anders ziet dan jij. Weet je in dit soort situaties niet echt wat te zeggen? Dan is deze keynote echt iets voor jou! Je ontdekt hoe je frustratie kan voorkomen en hoe je ruimte kan maken om te zeggen wat je denkt of voelt. Griet biedt tips en handvaten om je comfortabeler te voelen in een situatie waar de communicatie stroef verloopt. Daarnaast ontdek je ook hoe je conflicten kan vermijden of hanteren door een constructieve aanpak. Kortom, we temmen de tijger in je taal en maken er een spinnend katje van!

Communicatie

Werkgeluk werkt

Hoe gelukkig ben jij op het werk? Kijk je ernaar uit om aan de slag te gaan of voelt het aan als een verplichting? Welke impact heb jij zelf op je werkgeluk? Of is het de taak van je leidinggevende of je werkgever om te zorgen dat jij gelukkig bent in je job? Deze keynote helpt je ontdekken hoe je je goed kan voelen in je job en welk verschil jij zelf kan maken. En ja, het is ook mogelijk om daar samen met je werkgever werk van te maken. Griet geeft je inspiratie, inzichten en oefeningen om je werkgeluk in handen te nemen – en de glimlachgarantie krijg je er gratis bij.

Werkgeluk

De kracht van constructieve communicatie

Communiceren. We doen het dagelijks en op zoveel manieren en toch is niet iedereen hier even sterk in. Echt goed communiceren is een hele uitdaging. In deze keynote ontdek je hoe je je communicatie kan verbeteren. Hoe kan je effectiever communiceren? Hoe kan je meer impact maken met je communicatie? Hoe pak je moeilijke gesprekken aan? Aan de hand van tips & tricks, inzichten en praktische oefeningen leer je hoe je elke communicatie omtovert tot een win-win gesprek aan de hand van een positieve insteek. Een absolute aanrader om de ware kracht van communicatie te ontdekken!

Communicatie