Deze professionals werkten al samen met Griet Deca. 

Ontdek wat ze ervan vonden. 

Kelly De Regge, Unit Manager Mid-Office – Start People

Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de teamcoaching rond mindfulness die Griet aan mijn team gaf. Griet gaf blijk van een uitzonderlijke kennis over de well-being van medewerkers op het werk, mindfulness en werkplezier. Mijn team vond aanvankelijk dat er geen probleem was en zag dan ook niet meteen het nut in van een dergelijke coaching. Griet bracht echter de pijnpunten aan het licht en creëerde een veilige, ondersteunende omgeving waarin mijn team in interactie kon gaan om zo te groeien en te leren. De coaching bestond uit 2 sessies die goed gestructureerd waren. Elke deelnemer werd aangemoedigd om actief deel te nemen en zijn of haar ervaringen te delen. Het team ging zich hierdoor meer verbonden voelen en de deelnemers konden zo heel wat van elkaar leren. Naarmate de coaching vorderde, begon het nut ervan voor hen meer dan duidelijk te worden.

Wat ik vooral waardevol vond aan deze teamcoaching, was dat het geen theoretisch verhaal was: er werd heel vaak vertrokken van praktijkervaringen en we kregen ook concrete tips & trics die we konden integreren in ons dagelijks (professioneel) leven. We hebben geleerd bewuster te luisteren naar elkaar en beter te communiceren. Aan het einde van de laatste sessie heeft Griet ons begeleid bij het maken van een charter waar we als team naar kunnen teruggrijpen om te zorgen voor een betere samenwerking en een positievere werksfeer.
Ik ben enorm dankbaar voor deze teamcoaching en kan het ten zeerste aanbevelen aan andere teams die op zoek zijn naar manieren om hun welzijn, werkgeluk en daardoor ook de productiviteit te verhogen.

Inke Bollens – Director & Head of Laboratory Study Management – GSK Vaccines

I highly recommend the ‘Time and Energy Management’ session. My team and I really appreciated the format, the interactivity, Griet’s way of presenting, as well as her energy and ability to energize the entire group! It was a wonderful experience and we learned a lot. We will not hesitate to call upon your services again in the future.

Femke Vandenberge – ENGIE

Last minute een presentatie voorbereiden en presenteren in 3 talen? Geen probleem voor Griet Deca van Tryangle! Vol enthousiasme en passie gaf ze aan de ENGIE medewerkers in België meer inzichten over non-verbale communicatie en hoe we in deze tijden toch optimaal kunnen communiceren met mondmaskers. Bedankt!

Anouck Saman

Ik heb samengewerkt met Griet wanneer ik moderator was tijdens enkele van haar webinars. Griet presenteert webinars met een zeer natuurlijk enthousiasme en kan haar expertise overtuigend delen. Dit komt ook naar voor in de scores van het webinar. Als moderator is het aangenaam om naast Griet te staan dankzij haar spontane manier van communiceren, vakkennis en small talk voor en na het webinar. Ik kijk alvast uit naar meerdere samenwerkingen en heb al bijgeleerd van Griet op verschillende vlakken.

Burovorm Kantoorinrichting

Onze eerste kennismaking met Tryangle was zeer positief. We werden enthousiast en professioneel begeleid door Griet doorheen de sessie en kregen daardoor veel inspiratie om naar de toekomst toe bepaalde zaken op een andere manier aan te pakken. Fijn dat we ook nog na de sessie goed opgevolgd werden. Een aanrader voor elk bedrijf dat aan zijn ‘happiness’ wil werken!”

 

Marie-Laure de Voghel – GSK 

J’ai eu l’occasion de travailler avec Tryangle à plusieurs reprises pour soutenir le bien-être de nos employés et chaque intervention a été un réel succès. Griet et son équipe sont très professionnels, énergiques et enthousiastes. Ils nous préparent des programmes aux petits soins adaptés à la perfection à notre objectif. Je recommande à 200% les yeux fermés si vous voulez apporter un peu de bien-être et des smiles à vos collaborateurs 🙂

 

LEO BORMANS – Auteur “The World Book of Happiness”

“Het boek ‘Van Welvaart naar Werkgeluk’ verhaalt, versterkt, illustreert en inspireert. Wat Griet vertelt is gedragen door ervaring, verontwaardiging, engagement en hoop. Een inspirerend verhaal met veel inzichten waar een mens iets mee kan. Het vormt een mooie basis voor wie verder wil en eindelijk eens werk wil maken van werkgeluk.”

 

ANKE HOUBEN Kabinetsmedewerker

“Met Griet samenwerken is versterken! Het is een topmadam die zich 100% inzet voor het welzijn van werknemers! Zelden zo’n oprechte, enthousiaste dame tegengekomen. Iemand die met zo’n passie werkt…daar weet je van dat je goed zit!”

RACHEDA BEN SELLAM Business Unit Administrator

“Griet is een coach van formaat! Haar manier om iets uit te leggen is gewoonweg captivating. Griet bezit de kracht om je op haar gewone maar toch speciale manier mee te voeren in haar uiteenzettingen: levendig en vol enthousiasme. Deze dame is uniek in haar visie op welzijn op het werk en een plezier om naar te luisteren. Haar motto: be the best version of you. En dat ben je, Griet!”

STEPHAN VAN DEN BROUCKE Hoogleraar gezondheidspsychologie UCL (Jurylid NN Geluksawards 2019)

‘Met de award van de NN Gelukspersoonlijkheid van het jaar willen we geen organisatie, maar wel personen die het verschil maken in de kijker zetten. Griet Deca zet zich elke dag als ‘Chief Happiness’ actief in voor het werkgeluk van haar collega’s bij Tryangle, een bedrijf dat inzet op welzijn op het werk. Samen met haar team wil ze tegen 2025 bovendien één miljoen en één mensen begeleid hebben naar meer werkgeluk. Want geluk op het werk maakt bijna één vijfde (18%) van ons geluk uit. Met haar gedrevenheid wist ze niet alleen de jury, maar ook meer dan 1000 Belgen te overtuigen om op haar te stemmen op gelukkigebelgen.be.’