Griet als trainer & coach

Als trainer-coach verschijnt Griet gepokt en gemazeld op het toneel: als jonkie volgde ze de lerarenopleiding en van bij de start van haar trainerscarrière in het bedrijfsleven stelde ze vast dat ze weinig toepaste in haar trainingen van wat ze leerde in die opleiding. 

Griet begon les te geven op het gevoel en ontwikkelde sinds 2001 haar eigen stijl. Ettelijke bijscholingen en train-the-trainers later ontdekte Griet dat haar buikgevoel haar tot een provocatieve trainer had gemaakt: een trainer die durft, een coach die constructief confronteert, een procesbegeleider die vertrouwen en autonomie geeft, een gids die het leerproces van de trainees volgt, een motivator die zelfvertrouwen boost en vleugels geeft, een entertrainer die elke training en coaching ombouwt tot een experience en dit dankzij drie sleutels:

Learning-by-doing

“Alles wat ik je vertel, ben je morgen alweer vergeten. Alles wat je ervaart, daar praat je volgend jaar nog over.”

Beweging

“Ons lichaam heeft alle intelligentie in zich die we nodig hebben om goed voor onszelf te kunnen zorgen. Breng het lichaam in beweging en de geest volgt spontaan.”

Fun

“Als je je kan amuseren, leer je zonder het te beseffen en wordt elke inspanning een fijne uitdaging. Zonder humor kan ik niet trainen en kan jij niet leren.”